predstavitev

 
 

 

 
 

zaposleni

 
 

 

 
 

analiza trga

 
 

 

 
 

multimedija

 
 

 

 
 

knjiga gostov

 
 

 

 
 

kontakt

 
 

 

 
 

prva stran

 
 

 

 
 

 

     
 
 
 

INOVACIJA V SLOVENIJI

AVDIOPOSNETKI BRANIH KNJIG NA ZGOŠČENKAH,
KASETAH IN SPOMINSKIH KARTICAH

Hitri tempo življenja ne dopušča več časa za listanje knjig, za branje, za izobraževanje in duhovno rast posameznika, tudi slepi in slabovidni imajo premalo možnosti za razširitev svojega znanja in sprostitev.

Naši izdelki vam približajo branje oziroma poslušanje knjig, ki so zanimive, aktualne in tudi praktično uporabne v vsakdanjem življenju. S tem marsikateremu knjižnemu molju olajšamo branje in ga razbremenimo z listanjem knjige.

Živimo v majhni državi, v kateri ne posvečamo dovolj pozornosti slepim in slabovidnim ljudem. Za ljudi s posebnimi potrebami smo poskrbeli, da bo njihovo življenje čim bolj podobno normalnemu – brez kakršnih koli zadržkov.

Da bi raziskali zanimanje za avdioposnetke branih knjig, smo izvedli anketo, s katero smo ugotovili, da so naši izdelki nujna potreba za sodoben način življenja, naši ciljni kupci pa vsi posamezniki, tudi slepi in slabovidni, kot posredniki pa tudi večji trgovski centri in knjižnice.

V našem podjetju z novo, vrhunsko in moderno opremo pripravljamo vse vrste avdioposnetkov s tržno sprejemljivimi cenami, ki so ugodne za vse uporabnike.
          

Oglejte si vzorčni primer našega izdelka na seznamu levo ''multimedija''

vizitka podjetja:

 
 


Vse pravice pridržane
© Marec 2007, V. Vidovič